سازه های شیشه ای

سازه شیشه‌ای به سازه‌ای گفته می‌شود که مواد اولیه مورد استفاده در آن از شیشه باشد. امروزه دامنه استفاده از سازه‌های شیشه‌ای بسیار متداول شده است و محبوبیت زیادی در بین افراد پیدا کرده است. سازه‌های شیشه‌ای انواع مختلفی دارند که شامل سقف شیشه‌ای، نمای شیشه‌ای، کف شیشه‌ای، شیشه‌بالکنی، نرده و پله شیشه‌ای و ... می‌باشد. گروه صنعتی بزرگمهر طراح و تولید کننده انواع سازه های شیشه‌ای با کیفیت‌ترین مواد اولیه و بهترین مجری در اجرای انواع سازه‌های شیشه‌ای می‌باشد.

انواع سازه های شیشه ای

پنجره بالکنی (2)

پوشش شیشه ای استخر (1)

سقف شیشه ای (2)

کف شیشه ای (1)

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و ورود نسل جدید متریال نوین ساختمانی تغییری شگرف در طراحی، ساخت و سازه‌های ساختمانی صورت پذیرفته است. در این صفحه در خدمت شما همراهان عزیز خواهیم بود تا با یکی از این سازه‌ها با نام سازه‌های شیشه‌ای بیشتر آشنا شویم.

1- سقف شیشه‌ای

از جدیدترین و بروزترین سقف‌‌هایی است که می‌تواند جذابیت ظاهری بسیاری برای ساکنین ساختمان فراهم کند. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های سقف شیشه‌ای، عبور نور خورشید به داخل ساختمان و فراهم آوردن روشنایی طبیعی و مطبوع به داخل ساختمان است. اکثر مردم بر این باورند که سقف‌های شیشه‌ای فقط و فقط مناسب برج‌‌ها، هتل‌ها و مراکز خرید بزرگ هستند. اما امروزه حتی در طراحی‌های کوچک و خرد، استفاده از سقف‌های شیشه‌ای کاربرد داشته و باعث جذابیت بیشتر بنا می‌شود.

اجرای این سقف‌ها به گونه‌ای است که استراکچر کل سازه با پروفیل‌های مستحکم با استاندارد ST37 به صورت پیچ‌ و‌ مهره‌ای با  جوش CO2   متصل و با رنگ کوره‌ای پودری الکترواستاتیک رنگ آمیزی می‌گردد. پوشش سقف شیشه‌ای با ضخامت های 6، 8 و 10 میلی‌متر تولید شده و قابلیت سکوریت و لمینت شدن را دارا می‌باشند. همچنین این شیشه‌‌ها دارای رنگ‌های متنوع نظیر رنگ دودی، مشکی، طلایی و بی‌‌رنگ بوده که با توجه به کاربری و پلان طراحی، ثبت سفارش محصول انجام شده و در خط تولید قرار خواهد گرفت.

از این سقف‌ها برای فضاهایی همانند پوشش سقف استخر، به عنوان فضایی محصور و ایزوله می‌توان بهره برد تا علاوه بر حفظ حریم خصوصی، از ورود حشرات، گرد و غبار به داخل آب استخر ممانعت به عمل آورد. همچنین، می‌توان برای پوشش قسمتی از سقف کلینیک و ساختمان‌های مسکونی شخصی، پوشش سقف تراس و ... مورد استفاده قرار داده و روشنایی مطبوع و دلنشینی را به ارمغان می‌آورد. از دیگر انواع سقف شیشه‌ای، می‌توان به سقف شیشه‌ای برای اتاق خواب، سقف شیشه‌ای برای پاسیو، سقف شیشه‌ای جهت پوشش گلخانه، پوشش شیشه ای استخر و ... اشاره نمود.

2- نمای شیشه‌ای                                                                          

 پوشش شیشه‌ای نمای ساختمان را نمای شیشه‌ای گویند که معمولا حدود 60 درصد نمای سازه از شیشه تشکیل شده است. نمای شیشه‌ای به دو دسته کلی کرتین وال و اسپایدر تقسیم می‌شوند. سیستم کرتین وال یک سازه مجزا در ساختمان به شمار رفته و وزن سنگین شیشه‌ها و بار انرژی حاصل از باد، باران و طوفان متوجه ساختمان نخواهد شد. در سیستم اسپایدر نصب شیشه‌های نما به صورت اتصالات نقطه‌ای به سازه متصل می‌گردد.

 3- کف شیشه‌ای

امروزه بهره‌گیری از کف شیشه‌ای به دلیل گیرایی و نیک منظری از محبوبیت خاصی برخوردار است. کف‌ شیشه‌ای در مکان‌های زیادی مانند ساختمان‌های مسکونی، رستوران‌ها، هتل‌ها و مراکز تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کف‌های شیشه‌ای به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند:

  • کف شیشه‌ای سکوریت

شیشه سکوریت یک شیشه بسیار مقاوم دربرابر ضربه است. برای تردد کم قابل قبول هستند.

  • کف شیشه‌ای لمینت

دو لایه شیشه به وسیله یک لایه پلیمر به هم می چسبند و مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و فشار دارد و در صورت شکسته شدن ، خرده شیشه‌ها به قطعات کوچکتر و ایمن در می‌آیند. کف شیشه‌ای لمینت قابل تردد بوده و با حفظ امنیت کامل نصب و اجرا می‌شود.

4- شیشه ‌بالکنی (پنجره بالکنی)

امروزه شیشه ‌بالکنی یکی دیگر محصولات شیشه‌ای است که مورد توجه کاربران زیادی قرار گرفته است. شیشه بالکنی یا پنجره ‌بالکنی مزیت‌هایی همچون تاثیرگذار در زیبایی فضا، ایمنی بالای پنجره ‌بالکنی، نصب آسان و دوکاربره کردن فضا به این منظور که درفصل زمستان با بستن کامل اسلایدها می‌توانید فضای مورد نظر را به فضای محصور و ایزوله تبدیل کنید و در فصل بهار و تابستان با باز نمونه اسلایدها از هوا مطبوع لذت ببرید.

5- نرده و پله شیشه‌ای

نرده و پله شیشه‌ای یکی دیگر از سازه‌های مدرن ساختمانی است که باعث می شود فضای مورد نظر باز و دبلاز به نظر برسد. موارد زیر از جمله مهم‌ترین مزییت‌هایی است که برای نرده و پله شیشه‌ای می‌توان شمرد:

خرید سازه های شیشه‌ای

با ورود مصالح نوین به عرصه ساخت و ساز و معماری مدرن، شاهد موج عظیمی از تولیدات منحصر به فردی همچون سازه‌های شیشه‌ای صنعتی هستیم که زیبایی چشم‌نوازی را به نمای ساختمان‌ها ارائه می‌دهند. سازه شیشه‌ای بزرگمهر دارای انواع گوناگونی می‌باشند. با این تفاسیر پیشنهاد می‌شود، در خرید سازه شیشه‌ای بزرگمهر به نکاتی توجه نمایید. از جمله نکات قابل توجه در خرید سازه شیشه‌ای بزرگمهر می‌توان به  جنس و کیفیت مواد خام مصرفی، نوع پارتیشن شیشه‌ای، نوع کاربری سازه شیشه‌ای، ارتفاع سقف، ارتفاع کف، نوع و ضخامت شیشه، قیمت و ... اشاره‌نمود. مجموعه صنعتی بزرگمهر ارائه دهنده انواع سازه‌های شیشه‌ای، افتخار این را دارد تا بهترین سازه‌های شیشه‌ای با کاربری‌های متنوع و جذاب را با استفاده از مرغوب‌ترین مواد خام اولیه به مشترین عزیز ارائه دهد.

قیمت سازه های شیشه‌ای

با توجه به نوع مواد اولیه به‌کار‌ رفته در سازه شیشه‌ای، نوع و کاربری سازه، هزینه‌های طراحی و اجرای سازه‌های شیشه‌ای بزرگمهر متفاوت می‌باشند. به طور مثال؛ سازه‌های شیشه‌ای دارای نماهای انعطاف پذیری بوده که در انواع کف، سقف و دیوار طراحی و اجرا می‌شوند. در اجرای سازه شیشه‌ای که برای کف و سقف بطور همزمان به کار برده می‌شود، از شیشه لمینت با ضخامت بیشتری جهت افزایش ایمنی بهره می‌گیرند. بنابراین سازه‌های شیشه‌ای بزرگمهر، بسته به عواملی مانند نوع سازه شیشه‌ای و کاربری آن، ابعاد سازه شیشه‌ای، نوع و ضخامت شیشه و... دارای قیمت‌های متفاوتی می‌باشد.

مشخصات سازه‌های شیشه ای بزرگمهر با ابعاد سفارشی

سازه شیشه‌ای

کاربری سازه شیشه‌ای

نوع استراکچر سازه

پوشش رنگ سازه

نوع شیشه

رنگ شیشه

ضخامت شیشه

قیمت

دیوار

کف

سقف

پروفیل

کوره ای الکترو استاتیک

سکوریت

لمینت

بی رنگ

دودی

طلایی

نقره ای

برنزی

6 الی 10 میلی‌متر

تماس حاصل فرمایید

سفارش سازه های شیشه‌ای

سازه‌های شیشه‌ای بزرگمهر، در کاربری‌ها و انواع گوناگون، طبق ابعاد سفارشی، قابلیت طراحی و اجرا را دارند. بهتر است در سفارش سازه شیشه‌ای خود از کیفیت سازه اطمینان حاصل نموده و با خرید از یک شرکت معتبر و سازنده،  از خرید سازه‌های شیشه‌ای آسوده خاطر شوید. گروه صنعتی بزرگمهر، تولید کننده انواع سازه‌های فلزی ساختمانی از جمله سازه‌های شیشه‌ای، و با بهره‌گیری از دانش و تخصص نیرو‌های کارآزموده و مجرب، سازه‌های شیشه‌ای را طراحی و تولید می‌نماید. بزرگمهر می‌کوشد این سازه‌ها را با بالا‌ترین کیفیت و قیمت مناسب در اختیار مشتریان عزیز قرار دهد.

 

مزایای سازه‌‌های شیشه‌‌ای

سرعت بالای نصب و اجرای سازه در مدت زمان کوتاه

وزن پایین‌تر نسبت به مصالح دیگر که در نهایت تاثیر بسزایی در کاهش وزن کل سازه دارد

صرفه جویی در مصرف انرژی

جذابیت و جلوه بصری زیبا و منحصر به فرد

ورود نور طبیعی به فضای درون ساختمان

نیاز کمتر به تعمیر و نگهداری

نظافت آسان

سازه‌های شیشه‌ای با داشتن کیفیت و کارایی بالا در زمینه‌های مختلف معماری ساختمانی، می‌توان گفت از دلایل اصلی پرتقاضا بودن شیشه در سال‌های اخیر در میان سازندگان و معماران و مهندسان شده است، با استفاده از شیشه می‌توان به دیوار سازی شیشه‌ای در فضاهای عمومی، اجرای اتاق‌های شخصی در اداره‌جات و شرکت‌ها، نرده و پله‌های شیشه‌ای و نماهای تمام شیشه و… دست زد.

ورود سازه‌های شیشه‌ای  به صنعت ساختمان و معماری موجب تغییرات در ساخت‌وساز و طراحی ساختمان‌ها شده است، به طوری که می‌توان گفت سازه‌های شیشه‌ای در حال حاضر با کاربردهای زیادی در زمینه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از سازه‌های شیشه‌ای در هر مکانی امکان پذیر بوده و به سادگی و با سرعت بالا قابل اجرا می‌باشد. می‌توان گفت استفاده از مصالح شیشه‌ای و رشد چشمگیر این مصالح مدرن در ساخت و ساز نشان‌هنده کیفیت بی‌نظیر و ویژگی‌های محبوب آن می باشد.

محصولات سازه های شیشه ای

سقف شیشه ای

سقف شیشه ای بزرگمهر پیش طراحی شده توسط نرم افزارهای پیشرفته طراحی دارای شیشه لمینت شده 10 میلی متری مسلح شده توسط پروفیل های مستحکم فولادی با قابلیت تردرد و رفت و آمد بر روی آن بدون محدودیت وزن و نفرات قابل شستشو رنگ آمیزی بخش های فلزی با رنگ کوره ای الکترواستاتیک

نمای شیشه ای

  نوع شیشه می تواند سکوریت رفلکس و یا لمینت باشد مسلح شده توسط پروفیل های مستحکم فولادی شیشه ها با محلول نانو کاور شده تا در در برابر لک شدن و کثیفی مقاوم باشند نظافت آسان رنگ آمیزی بخش های فلزی با رنگ کوره ای الکترواستاتیک قیمت : متر مربع ای 6/000/000 تومان

آلاچیق شیشه ای

آلاچیق شیشه ای از جمله پروژه های منحصر به فردی در دسته سازه های شیشه ای می باشد که طراحی
پرسش و پاسخ

ممکن است از ما بپرسید؟

سفارش سازه شیشه ای را چطور ثبت کنیم؟

جهت سفارش سازه شیشه ای با شماره 09120998330 تماس حاصل فرمایید.

هزینه بازدید از پروژه سازه شیشه ای چقدر است؟

هزینه بازدید حضوری و ارائه مشاوره رایگان می باشد.

مراحل نصب سازه شیشه ای به چه صورت است؟

نصب سازهای شیشه ای پس از طراحی دقیق در محل انجام می پذیرد.

مدت زمان تحویلسازه های شیشه ای چند روز می باشد؟

تحویل سازه های شیشه ای بین 20 تا 30 روز کاری انجام می شود.

مشتریان ما

مورد اعتماد مشتریان مان هستیم!

آنچه مشتریان ما می گویند

پروژه ها